Menü Bezárás

Hívogató – beiskolázási program

 

TÁJÉKOZTATÓ A 2022/2023-as TANÉVRE TÖRTÉNŐ

JELENTKEZÉSHEZ

 

Kedves Édesanya!

Kedves Édesapa!

 

A Szent László Általános Iskola szeretettel várja azoknak a családoknak a jelentkezését, akik a korszerű, színvonalas oktatás mellett fontosnak tartják és igénylik a keresztény lelkiséget, a keresztény értékek mentén történő nevelést, valamint a családias, biztonságot, törődést nyújtó, személyességen alapuló légkört.

A járványügyi helyzet alakulása és a központi rendelkezések miatt beiskolázási „Hívogató” projektünket nem valósíthatjuk meg a szokott módon és keretek között. Sőt, az ősz folyamán megtervezett programokon is VÁLTOZTATNUNK kellett.

 

Arra kérem Önöket, hogy legyenek szívesek figyelmesen elolvasni az alábbi ismertetőt, tájékoztatót, hátha segíti iskolaválasztási döntésüket.

Egyúttal nagy szeretettel hívjuk és várjuk Önöket és gyermekeiket az alábbi „szűkített” rendezvényekre, programokra: 

J   Január 31., február 4., február 7., február 11. 17.00 órától       BETEKINTŐ

A gyermekek kézműveskedésével egybekötött SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ. Ezeken a napokon részletesen bemutatjuk iskolánk nevelési-képzési sajátosságait, a növendékek tanítási környezetét, az infrastrukturális jellemzőket.

Négy alkalmat biztosítunk, és alkalmanként maximum 10-13 szülőt fogadhatunk, valamint tanköteles korú gyermekeiket. Ezért családonként sajnos csak az egyik szülő vehet részt beiskolázási tájékoztatónkon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, arra kérjük Önöket, hogy a titkárságon keresztül (telefon: 06 30 656 7260) legyenek szívesek valamelyik megadott idősávot kiválasztani és regisztrálni.

A jelentkezés határideje: január 27., csütörtök.

J   Amennyiben a tájékoztató után továbbra is fenntartják érdeklődésüket, online fogjuk tartani a kapcsolatot szándéknyilatkozat megerősítésével.

J   Március 1-22.       SZEMÉLYES BESZÉGETÉSEK IDŐSZAKA

J   Április 4. hétfő     BEIRATKOZÁS

(Külön értesítés szerint. Szükséges dokumentumok: születési anyakönyvi kivonat, keresztlevél, TAJ kártya, lakcímkártya, a szülő személyiigazolványa és lakcímkártyája, ha van: hivatalos szakértői vélemények).

 

                                                                                                             

                                                                                                                 Tisztelettel: INTÉZMÉNYVEZETÉS                                                                                                                         

SZLAI_logo_2.png