Szülői levél

Hírek, események

image

Iskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány

A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért Alapítvány

 Amennyiben anyagi lehetőségeik engedik, és azonosulni tudnak az Alapítvány céljaival, a továbbiakban is örömmel fogadjuk adományaikat, 1 %-os felajánlásaikat. Köszönjük!

E-napló

Digitális osztálynapló 

Gyors, naprakész információk az iskolai munkáról a szülőknek és diákoknak egyaránt.

28
ápr. 15
Az egyházmegyei történelmi vetélkedő ebben a tanévben a Tatabányai Szent Margit Általános Iskolában került megrendezésre. Az előzetesen megadott történelmi kor, téma, az Árpád-ház, Magyar boldogok és szentek életének témaköre volt. Helyesen megoldott teszt, történelmi évszámok, adatok, helységek, mondák, legendák, összefüggések felismerése, tudása, az Árpád-ház története szempontjából fontos események pontos ismerete kellett a győzelemhez. Két csapattal vettünk részt a nemes versengésben, könyörületességet nem ismerve meg is szerezték diákjaink az első és a második helyet. Az első helyet megszerző csapatot Kállay Blanka, Kállay Kati, Balku Édua alkotta. A második helyezett csapat tagjai kun Gergő, Behunszki Dóra és Tenyei Tóth Kristóf voltak. Gratulálunk Hunyadi Ági néni kiváló felkészítő munkájához, és nagyon büszkék vagyunk, évek során elsajátított tudásukat megmutatni is képes, diákjainkra.
27
ápr. 15
Lipótot a Lipóti Pékség is híressé teszi. A Lipóti Pékség lényege, a „Mindent a vevőkért” mondatban foglalható össze. Ebben a pékségben tudják, hogy hogyan kell hagyományos, finom, egészségre ártalmas anyagoktól mentes kenyeret sütni. Látogatóközpont, mintabolt és kávézó várja a látogatókat, a vendégeket. Itt jártak diákjaink is. Rebeka néni szervezte meg a pékséglátgatást. Finom péksüteményekkel várták a gyermekcsapatot, ami mindenkit azonnal jókedvre hangolt. A sütőüzemben megmutatták a kisiskolásoknak, hogy hogyan készül mindennapi kenyerünk. Megfigyelhették, hogy hogyan sütik az eredeti Lipóti kenyeret, és melyek a pékszakma mesterfogásai. Köszönjük a pékségnek, a szeretetet, mellyel fogadtak minket, a kísérő illetve szervező munkát, valamint az egész iskolának feltálalt kóstolót, Kitti néninek és Rebus néninek.
22
ápr. 15
Rebeka néni kis olvasókból álló serege ismét összegyűlt egy jó olvasásra, olvasónapra. A téma a tavasz volt, a műveket ki-ki szabadon választhatta meg. Először vettek részt az olvasónapon első osztályosok is. A harminc főnyi gyermeksereg élvezte a programot, olvasott lelkesen, szívből, és jutalmuk sem maradt el. Sem szellemi, sem lelki, no és édesség vonatkozásában sem. Köszönjük Rebeka néninek.

1. oldal / 17

Nebuló-figyelő Akikre büszkék vagyunk

A Nebuló-figyelő nyomon követi és példaként állítja az iskola többi diákja elé, a kiemelkedő munkát végző tanulókat.

Szülői levél Hírek, eseményekIskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért AlapítványAz alapítvány
adószáma: 18494486-1-07,
számlaszáma: 11736020-20016698

E-napló Digitális osztálynapló Naprakész információk az e-naplóba lépéssel.