Szülői levél

Hírek, események

image

Iskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány

A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért Alapítvány

 Amennyiben anyagi lehetőségeik engedik, és azonosulni tudnak az Alapítvány céljaival, a továbbiakban is örömmel fogadjuk adományaikat, 1 %-os felajánlásaikat. Köszönjük!

E-napló

Digitális osztálynapló 

Gyors, naprakész információk az iskolai munkáról a szülőknek és diákoknak egyaránt.

19
dec. 14
Jó hangulatú karácsonyi ünnepséget, Karácsonyköszöntőt tartottunk iskolánk tornatermében. Vendégül láttuk a szülőket, nagyszülőket, testvéreket, hamar megtelt a tornaterem vidámsággal. A műsor örömtelien sokszínű volt. Az elsősök énekelt verssel, a másodikosok karácsonyi versekkel és árnyjátékkal, a harmadikosok regölővel, a negyedikesek színdarabbal köszöntötték a karácsonyt. Az ötödikesek Wass Albert karácsonyi versét adták elő hangszeres muzsikával fűszerezve, a hatodikosok színdarabbal, a hetedikesek német karácsonyi énekkel, a nyolcadikosok angol karácsonyi énekkel örvendeztették meg a közönséget. Az énekkar zárta csodaszép karácsonyi énekekkel az estét. A bensőséges hangulatot a sötétben rebbenő mécsesek fénye csak fokozta. Ezen az estén a közös éneklés még sokáig a teremben tartott volna mindenkit, az öröm minden éneklő lelkét, szívét átjárta. Köszönjük az osztályfőnökök, a szereplők, a szervezők, díszítők, termet berendezők áldozatos munkáját. Áldott ünnepet kívánunk mindenkinek!
18
dec. 14
Karácsonyi olvasónapot tartott az egyre nagyobb létszámú olvasóhad, Rebeka néni hadserege. Vendégként jelenlétével tisztelte meg az olvasás harcosait Sípos Imre színész, rendező, a Magyar Színház tagja. A téma a karácsony volt, 52 kisgyermek olvasott, verselt önfeledten és boldogan. Megtelt a Bólyai terem hallgató fülekkel, figyelő tekintetekkel. Köszönjük a felolvasóknak a kiválasztott írások színességét, igényességét, a megnyilvánulás bátorságát, Rebeka néninek és segítőinek a temérdek előzetes szervező munkát, és a szülők közösségének a Szent László iskola ajándékcsomagjának összeállítását.
15
dec. 14
A keresztény ember a keresztségből fakadó meghíváson túl az evangéliumi tanácsok szerint örök életre kötelezi el magát. Fogadalom, eskü, ígéret, fontos, hogy ezeket a szavakat ne hagyjuk kiüresedni, elkopni. Ezért is állít fogadalmi fát iskolánk a templomban emlékeztetőül, figyelmeztetésül, fegyelmeztetésül. Hiszen aki fogadalmát megtartja, fegyelmezett és odafigyel tetteire, cselekedeteire. Kívánunk a kis díszekre írt fogadalmak megtartásához hitet, kitartást, önfegyelmet, figyelmet.

1. oldal / 8

Nebuló-figyelő Akikre büszkék vagyunk

A Nebuló-figyelő nyomon követi és példaként állítja az iskola többi diákja elé, a kiemelkedő munkát végző tanulókat.

Szülői levél Hírek, eseményekIskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért AlapítványAz alapítvány
adószáma: 18494486-1-07,
számlaszáma: 11736020-20016698

E-napló Digitális osztálynapló Naprakész információk az e-naplóba lépéssel.