Szülői levél

Hírek, események

image

Iskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Beiskolázás

Hívogató image

Iskolaválasztási döntésüket segítheti,
ha részt vesznek a
Szent László Általános Iskola
programjain.

Alapítvány

A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért Alapítvány

 Amennyiben anyagi lehetőségeik engedik, és azonosulni tudnak az Alapítvány céljaival, a továbbiakban is örömmel fogadjuk adományaikat, 1 %-os felajánlásaikat. Köszönjük!

E-napló

Digitális osztálynapló 

Gyors, naprakész információk az iskolai munkáról a szülőknek és diákoknak egyaránt.

31
okt. 15
Hívtuk, vártuk az óvodásokat, hogy megismerjenek egy szeletet iskolánk életéből, szellemiségéből. Bea néni kiváló mozgással töltött délelőttöt szervezett a bicskei kisgyermekeknek. A versenyláz mindenkit elkapott, mindenki, aki élt mozgott, futott, kötelet húzott, labdát kergetett, ha ideje volt teli torokból szurkolt, bíztatta csapatát. Hívjuk, várjuk a leendő elsősöket és szüleiket a Márton napi lámpás felvonulásunkra, Mikulás napi színielőadásunkra, bemutató órákra, farsangra, no és a végén egy kis észtekergetésre. Köszönjük a szervezők és az őket segítők fáradozását, kiváló előkészítő és lebonyolító munkáját.
22
okt. 15
„A legázolt, bilincsbe vert Magyarország többet tett a szabadságért és igazságért, mint bármelyik nép a világon az elmúlt húsz esztendőben. Ahhoz, hogy ezt a történelmi leckét megértse a fülét betömő, szemét eltakaró nyugati társadalom, sok magyar vérnek kellett elhullnia – s ez a vérfolyam most már alvad az emlékezetben. A magára maradt Európában csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk, amiért a magyar harcosok életüket adták, és soha, sehol – még közvetve sem – igazoljuk a gyilkosokat.” (Albert Camus) A világhírű író, filozófus sorait soha nem feledhetjük, ahogy a forradalmat sem. Minden tekintetben megjelent a fenti sorok szellemisége, üzenete a nyolcadik osztályosok ünnepi műsorában. Előadásukban kiválóan jelenítették meg, értelmezték számunkra az eseményeket, értő fülek, és figyelő tekintet jellemezte a hallgatóságot. Mindenkit megérintett a történelem, a lelkesedés, a gyász. Köszönjük a nyolcadik osztálynak és osztályfőnökeiknek, hogy élményt adtak, átéléssel, hittel, méltósággal közvetítették az utókornak jeleneteikkel a hősök üzenetét.
06
okt. 15
Megemlékeztünk vértanúinkról, akik példamutatása, tisztessége, hazaszeretete, helytállása, múltban és jövőben érvényes, megkérdőjelezhetetlen örökre. A hatodik osztályosok népdallal, gyönyörű zenei aláfestéssel állították színpadra műsorukat, és adták át 48-as tábornokaink, hőseink utolsó üzenetét. Az igazán színvonalas, tartalmas műsort köszönjük Keresztesi Franciska osztályfőnöknek, osztályának, a megható, gyönyörű zenét a muzsikusoknak és Illés Richárd tanár úrnak.

1. oldal / 25

Szülői levél Hírek, eseményekIskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.
Nebuló-figyelő Akikre büszkék vagyunk

A Nebuló-figyelő nyomon követi és példaként állítja az iskola többi diákja elé, a kiemelkedő munkát végző tanulókat.

Alapítvány A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért AlapítványAz alapítvány
adószáma: 18494486-1-07,
számlaszáma: 11736020-20016698

E-napló Digitális osztálynapló Naprakész információk az e-naplóba lépéssel.