Szülői levél

Hírek, események

image

Iskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Beiskolázás

Hívogató image

Iskolaválasztási döntésüket segítheti,
ha részt vesznek a
Szent László Általános Iskola
programjain.

Alapítvány

A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért Alapítvány

 Amennyiben anyagi lehetőségeik engedik, és azonosulni tudnak az Alapítvány céljaival, a továbbiakban is örömmel fogadjuk adományaikat, 1 %-os felajánlásaikat. Köszönjük!

E-napló

Digitális osztálynapló

Gyors, naprakész információk az iskolai munkáról a szülőknek és diákoknak egyaránt.

11
ápr. 17

A költészet napjára, már több nappal a jeles nap előtt, paraván hívta fel a diákság figyelmét iskolánk aulájában. Erre a paravánra minden kisdiák feltehette kedvenc versét, versátiratát, esetleg saját költeményét. A költészet hivatalos napján pedig már a reggeli imán megkezdődött az ünneplés. József Attila születésnapján legfontosabbak a szavak voltak, melyeket versbe foglalunk, megalkotva a szavak zenéjét. Élvezetes, elgondolkodtató és szórakoztató videó összeállításával várt mindenkit Angelika néni. A korán reggel megkezdett program később, a Hősök terén folytatódott, ahol a különböző évfolyamok egymásnak olvasták fel az általuk kiválasztott verseket. A verset, a szavakba öltöztetett zenét ünnepeltük, köszönjük Angelika néninek a színvonalas program megszervezését.
10
ápr. 17

A Húsvéti játszóház is az ünnepi készülődés fontos része. Kreatív, változatos kézműves tevékenységek lázától forrt az iskola, a mézeskalács sütésétől a tojások különböző technikájú díszítéséig. Mindenki kedvére tevékenykedhetett. Áldott ünnepet Kívánunk!
07
ápr. 17

A legnagyobb egyházi ünnepre való készülődés jegyében telnek napjaink. Ahogy közeleg a Húsvét, úgy sűrűsödnek az ünnepre felkészítő, az ünnepet felvezető, sokszínű iskolai rendezvények. Szerdán, szent gyónással kezdődött a nap, pénteken lelki nappal zárult a hét. A szent mise és a lelki vezetőkkel töltött tevékeny délelőtt után keresztutat jártunk. A felső tagozat Etyeken, az alsó tagozat Száron járta végig a stációkat. A kálvárián imádkozott, és felidézve a korabeli eseményeket, értelmezve a történéseket, felolvasott és kicsiny dramatikus játékban merült el minden kisdiák. A tavaszi nap melengető, és simogató volt, igazi feltöltődés volt mindenki számára ez a nap. Köszönjük az áldozatos, sokéve kiváló szervező munkát Rebeka néninek, a mindig kiváló foglalkozásokat a lelki vezetőknek.

1. oldal / 43

Szülői levél Hírek, eseményekIskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.
Nebuló-figyelő Akikre büszkék vagyunk

A Nebuló-figyelő nyomon követi és példaként állítja az iskola többi diákja elé, a kiemelkedő munkát végző tanulókat.

Alapítvány A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért AlapítványAz alapítvány
adószáma: 18494486-1-07,
számlaszáma: 11736020-20016698

E-napló Digitális osztálynapló Naprakész információk az e-naplóba lépéssel.