Szülői levél

Hírek, események

image

Iskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány

A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért Alapítvány

 Amennyiben anyagi lehetőségeik engedik, és azonosulni tudnak az Alapítvány céljaival, a továbbiakban is örömmel fogadjuk adományaikat, 1 %-os felajánlásaikat. Köszönjük!

E-napló

Digitális osztálynapló 

Gyors, naprakész információk az iskolai munkáról a szülőknek és diákoknak egyaránt.

13
nov. 14
A huszonegyedik század legfontosabb közösségi nyelvhasználati területe egyértelműen a media, az elektronikus kommunikáció. A magyar nyelv napja, a közfigyelmet igyekszik ráirányítani a magyar nép szellemi-kulturális öröksége és nemzeti identitása alapját jelentő magyar nyelvre. November 13-a ez a jeles nap a naptárban. Az alsó tagozatosok, és az ötödik, hatodik osztály, a világhírű Muzsikás együttes koncertjét élvezték, népdallal, népzenével ünnepeltek.
07
nov. 14
A „Hívogató”programfolyam, óvodásokat, iskolába készülő gyermekeket és szüleiket szólítja meg. Meghívjuk őket Márton napra, lámpás felvonulásra, szeretetvendégségre, sportra, sorversenyre, nyílt órákra, Mikulásra, és még sorolhatnánk hosszan, hogy mi mindennel szeretnénk kedveskedni a szemlélődő, iskolát választani készülő családoknak. A mozgás, a sport, öröm, a versenyszellem minden kisgyermekben ott lapul. Nagy öröm, nagy verseny, sok izgalmas feladat várt mindenkire, aki elfogadta meghívásunkat. Tornatermünket sok-sok mosolygó, sportoló kisóvodás töltötte meg a mozgás örömével, a verseny izgalmával. Köszönjük a nagyszámú óvodás gyermekseregnek és az ovónéniknek, hogy elfogadták meghívásunkat. Bea néninek és tanítványainak a kitűnő szervezőmunkát, és a program gördülékeny lebonyolítását, Rebeka néninek a sok ajándék elkészítését, Ági néninek, Timi néninek és Erzsi néninek a tálalást, az enni és innivalót.
22
okt. 14
A „Határtalanul” pályázat örömteli része a Témanap is, amikor a hetedikesek iskolatársaiknak is beszámolnak utazásaik tapasztalatairól, megosztják velünk „határtalan” élményeiket. Az igényes szervező munka eredményeként, változatos, a pályázat lezárásához tartozó, programokban gazdag napot tölthetett együtt a felső tagozatos diáksereg. A reggeli ima témája, a felolvasott vers, a meghallgatott dal, a kézműves foglalkozás, a Film a vajdaságról című film, Rúzsa Magdi dala, a vetélkedő és a tanulói beszámolók, melyeket az alsó tagozatos tanulók is meghallgathattak láthattak, mind az összetartozásról, a nemzeti azonosságtudatról, kitartásról, szeretetről, becsületről, nemzeti hagyományaink melletti kiállásról szóltak. Közös a múltunk, a nyelvünk, a történelmünk, a néphagyományaink, népdalaink, meséink, és vajdasági íróink, költőink magyar nyelven alkottak maradandót. Határt csak lélekben húzhattunk. Mostanáig.

1. oldal / 6

Nebuló-figyelő Akikre büszkék vagyunk

A Nebuló-figyelő nyomon követi és példaként állítja az iskola többi diákja elé, a kiemelkedő munkát végző tanulókat.

Szülői levél Hírek, eseményekIskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért AlapítványAz alapítvány
adószáma: 18494486-1-07,
számlaszáma: 11736020-20016698

E-napló Digitális osztálynapló Naprakész információk az e-naplóba lépéssel.