Szülői levél

Hírek, események

image

Iskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány

A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért Alapítvány

 Amennyiben anyagi lehetőségeik engedik, és azonosulni tudnak az Alapítvány céljaival, a továbbiakban is örömmel fogadjuk adományaikat, 1 %-os felajánlásaikat. Köszönjük!

E-napló

Digitális osztálynapló 

Gyors, naprakész információk az iskolai munkáról a szülőknek és diákoknak egyaránt.

30
máj. 15
Az egyházmegye Ki mit tud? rendezvényén sikeresen szerepelt énekkarunk. Olyannyira, hogy a gálaműsorban is helyet kapott iskolánk kórusa. Köszönjük Illés Richárd tanár úrnak a felkészítést, az énekkaros diákoknak a szépen csengő hangokat.
15
máj. 15
A Bicskei Napok ünnepfolyamában birtokba vettük a Petőfi Művelődési Központot egy délutánra. Minden fellépő lelkesen készült az alkalomra. Az énekkar gregoriánt, bárdos Lajos kórusművet, és néger spirituálét énekelt. A második osztályosok üde, friss jelenete a libapásztor lány lakodalmáról szólt. A negyedik osztályos lányok karikázója, csengő hangokkal és könnyű léptekkel volt tele. A hetedik osztályosok Lázár Ervin meséjét dramatizálták, az igaz önzetlen szeretetet öntötték szavakba. Az első osztályosok verseket mondtak mindenkinek, tiszta szívvel, és nagy örömmel. A nyolcadik osztályosok vidám, tréfás osztályfőnöki órán mutatták meg könnyed, humoros oldalukat. Élő rock zenét is hallhattunk tőlük, köszönjük Vezsenyi Bagoly Takács Péternek és Tenyei-Tóth Kristófnak. Sípos Gábor a szülők nevelésének titkaiba avatta be a közönséget, Nógrádi Gábor segítségével. Az ötödik osztályosok kamarazenekara színvonalas kamarazenében mutatta meg, mit tud. A hatodikosok széki páros tánca, a tánc talp alá való zenéje, szemet, fület gyönyörködtető volt A színjátszó kör görbe tükrében, Janikovszky Éva műveiből válogatva, egymásra kacsinthatott felnőtt és gyerek. Igényes, változatos volt a műsor, hálás a közönség. Köszönjük a művelődési központnak a lehetőséget, a felkészítő tanároknak a tartalmas, élvezetes műsort, a diákoknak a kitűnő szereplést.
28
ápr. 15
Az egyházmegyei történelmi vetélkedő ebben a tanévben a Tatabányai Szent Margit Általános Iskolában került megrendezésre. Az előzetesen megadott történelmi kor, téma, az Árpád-ház, Magyar boldogok és szentek életének témaköre volt. Helyesen megoldott teszt, történelmi évszámok, adatok, helységek, mondák, legendák, összefüggések felismerése, tudása, az Árpád-ház története szempontjából fontos események pontos ismerete kellett a győzelemhez. Két csapattal vettünk részt a nemes versengésben, könyörületességet nem ismerve meg is szerezték diákjaink az első és a második helyet. Az első helyet megszerző csapatot Kállay Blanka, Kállay Kati, Balku Édua alkotta. A második helyezett csapat tagjai kun Gergő, Behunszki Dóra és Tenyei Tóth Kristóf voltak. Gratulálunk Hunyadi Ági néni kiváló felkészítő munkájához, és nagyon büszkék vagyunk, évek során elsajátított tudásukat megmutatni is képes, diákjainkra.

1. oldal / 22

Nebuló-figyelő Akikre büszkék vagyunk

A Nebuló-figyelő nyomon követi és példaként állítja az iskola többi diákja elé, a kiemelkedő munkát végző tanulókat.

Szülői levél Hírek, eseményekIskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért AlapítványAz alapítvány
adószáma: 18494486-1-07,
számlaszáma: 11736020-20016698

E-napló Digitális osztálynapló Naprakész információk az e-naplóba lépéssel.