Szülői levél

Hírek, események

image

Iskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány

A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért Alapítvány

 Amennyiben anyagi lehetőségeik engedik, és azonosulni tudnak az Alapítvány céljaival, a továbbiakban is örömmel fogadjuk adományaikat, 1 %-os felajánlásaikat. Köszönjük!

E-napló

Digitális osztálynapló 

Gyors, naprakész információk az iskolai munkáról a szülőknek és diákoknak egyaránt.

30
jún. 15
30
máj. 15
Az egyházmegye Ki mit tud? rendezvényén sikeresen szerepelt énekkarunk. Olyannyira, hogy a gálaműsorban is helyet kapott iskolánk kórusa. Köszönjük Illés Richárd tanár úrnak a felkészítést, az énekkaros diákoknak a szépen csengő hangokat.
15
máj. 15
A Bicskei Napok ünnepfolyamában birtokba vettük a Petőfi Művelődési Központot egy délutánra. Minden fellépő lelkesen készült az alkalomra. Az énekkar gregoriánt, bárdos Lajos kórusművet, és néger spirituálét énekelt. A második osztályosok üde, friss jelenete a libapásztor lány lakodalmáról szólt. A negyedik osztályos lányok karikázója, csengő hangokkal és könnyű léptekkel volt tele. A hetedik osztályosok Lázár Ervin meséjét dramatizálták, az igaz önzetlen szeretetet öntötték szavakba. Az első osztályosok verseket mondtak mindenkinek, tiszta szívvel, és nagy örömmel. A nyolcadik osztályosok vidám, tréfás osztályfőnöki órán mutatták meg könnyed, humoros oldalukat. Élő rock zenét is hallhattunk tőlük, köszönjük Vezsenyi Bagoly Takács Péternek és Tenyei-Tóth Kristófnak. Sípos Gábor a szülők nevelésének titkaiba avatta be a közönséget, Nógrádi Gábor segítségével. Az ötödik osztályosok kamarazenekara színvonalas kamarazenében mutatta meg, mit tud. A hatodikosok széki páros tánca, a tánc talp alá való zenéje, szemet, fület gyönyörködtető volt A színjátszó kör görbe tükrében, Janikovszky Éva műveiből válogatva, egymásra kacsinthatott felnőtt és gyerek. Igényes, változatos volt a műsor, hálás a közönség. Köszönjük a művelődési központnak a lehetőséget, a felkészítő tanároknak a tartalmas, élvezetes műsort, a diákoknak a kitűnő szereplést.

1. oldal / 22

Nebuló-figyelő Akikre büszkék vagyunk

A Nebuló-figyelő nyomon követi és példaként állítja az iskola többi diákja elé, a kiemelkedő munkát végző tanulókat.

Szülői levél Hírek, eseményekIskolánk eseményeit tartalmazó aktuális szülői levél itt olvasható.

Alapítvány A Bicskei Szent László Általános Iskoláért és Nebulóiért AlapítványAz alapítvány
adószáma: 18494486-1-07,
számlaszáma: 11736020-20016698

E-napló Digitális osztálynapló Naprakész információk az e-naplóba lépéssel.